RUILEN & RETOURNEREN

Bij Luttant doen we er alles aan om u tevreden te stellen. Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, dan zorgen wij dat dit proces zo gemakkelijk mogelijk verloopt.

Je recht om te annuleren


Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van het artikel van jouw huis naar de webshop zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket; raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.


Voorwaarden voor retourzendingen

Staat van het product:

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product worden geretourneerd met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking. Als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te beoordelen, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ga daarom voorzichtig om met het product en zorg ervoor dat het goed verpakt wordt geretourneerd.
Retourzending:
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luttant.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugbetalen, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Extra voorwaarden

Retourperiode:

Je hebt 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om je artikel te retourneren. De dag waarop je het artikel ontvangt, wordt beschouwd als de eerste dag van de retourperiode.

Ruilen:

Als je een artikel wilt ruilen, retourneer je het originele artikel en schrijf je je ruilvoorkeuren op de pakbon. Wij betalen de verzendkosten voor het nieuwe artikel.

Terugbetaling:

Het aankoopbedrag, exclusief de oorspronkelijke verzendkosten, wordt binnen 8 werkdagen terugbetaald via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt, tenzij anders overeengekomen. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra de restitutie is verwerkt.

Download returns form